گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد
سرخط خبرها

دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟

  • کد خبر: ۷۵۵۳۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟
این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم. اگرچه این بلا‌ها طبیعی خوانده می‌شوند و در نگاه بسیاری همواره وجود داشته و خواهند داشت، اما در سال‌های اخیر رشد درخور توجه این قبیل رخدادها، زنگ هشداری برای واکاوی علل و پیامد‌ها آن هاست. سیل اخیر آلمان و بلژیک به خوبی نشان داد که تغییرات اقلیمی تا چه اندازه می‌توانند بر زندگی انسان تأثیرگذار باشند.

 

در سال‌های گذشته موضوع گاز‌های گلخانه‌ای به یکی از بحث‌های مهم زیست محیطی جهان تبدیل شد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عملکرد کشور‌های صاحب صنایع در این حوزه ناامیدکننده است. امضای معاهده پاریس در سال ۲۰۱۵ توسط برخی کشورها، کورسوی امیدی برای کاهش تولید CO۲ در جهان بود که با خروج آمریکا در سال‌های اخیر و نادیده گرفتن شیوه نامه‌ها توسط دیگر کشورها، کم رنگ‌تر از چیزی که گمان می‌کردیم، دنبال می‌شود.

 

دانشمندان اروپایی در روز‌های اخیر و براساس مطالعاتشان اعلام کرده اند که تا پایان سده جاری شمار طوفان‌های سیل آسا به ۱۴ برابر خواهد رسید. رقمی که به خوبی عمق بحران پیش رو را نشان می‌دهد. نه تنها اروپا، که وجود چنین بحران‌هایی در دیگر مناطق جهان به زودی موجی از تأثیرات ویرانگر بر کره زمین و زندگی انسان‌ها را به دنبال دارد. ازدست رفتن جان آدم ها، خسارت به صنایع و کارخانه ها، ازبین رفتن سرپناه انسان ها، نابودشدن محصولات کشاورزی و قحطی، وخیم شدن بهداشت عمومی و شیوع بیماری، ازبین رفتن دام ها، خارج شدن فاضلاب و... گوشه‌ای از عوارض بارش‌های سیل آسا هستند. گرمایش زمین و تبخیر بیش ازحد آب‌ها که ۷۰ درصد کره زمین را تشکیل می‌دهند، سبب بروز این بحران‌ها خواهند شد.

 

در تحقیقی که به تازگی درباره مناطق سیل زده کارائیب صورت گرفت، مشخص شد پس از هر سیل ویرانگر در این منطقه، برای رونق دوباره اقتصاد و رشد آن، دست کم ۶ سال زمان لازم است. فائو نیز در گزارش‌های اخیر خود به صورت مداوم بر موضوع تغییرات جوی و بحران‌های صنعت کشاورزی تأکید می‌کند و حتی در گزارشی بیان کرد که فقط در دهه گذشته ۲۰ درصد از جنگل‌ها و زیستگاه‌های طبیعی از بین رفته اند و این موضوع در بلندمدت تنفس زمین و گونه‌های جانوری را به خطر می‌اندازد. در چنین اوضاعی دولت‌ها نیازمند برنامه ریزی‌های جدی‌تر برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای و مقابله با چنین بحران‌هایی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->